Despre noi
Despre noi
Slider

Suntem o echipa de productie video cu servicii complete, specializata in evenimente private, corporative si video de interes special.

Productia video este dificila si greu de gestionat, motiv pentru care chiar ne place. Lucram cu sarguinta pentru a ne asigura ca totul se desfasoara fara probleme de la inceput pana la sfarsit.

De la conceptie la finalizare suntem alaturi de voi la fiecare pas astfel incat impreuna sa cream o poveste unica.

Suntem videografi cu pasiune pentru crearea unor filme uimitor de frumoase, personalizate pentru clienții noștri. Abordam fiecare proiect cu ochi noi, concentrându-ne puternic pe originalitate, colaborare creativa si distractie!

De 14 ani suntem cautati de oameni care inteleg calitatea si filmul elegant. Ne mandrim cu munca noastra si intelegem pe deplin importanta evenimentului vostru.

Suntem intotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebări sau ingrijorari cu privire la evenimentul vostru.

Credem ca fiecare sarbatoare a iubirii, a succesului si a mandriei merita sa fie pretuita si amintita pentru totdeauna. Este onoarea noastra sa surprindem in aceste ocazii momentele subtile si semnificative si sa le transformam in frumoasa ta poveste!

In imaginile noastre, surprindem oameni naturali, bucuria sincera, atmosfera vesela si rasul real iar cei pe care ii iubesti sarbatoresc alaturi de tine acest moment al vietii.

Portofoliu

Suntem caractere comunicative care la fiecare eveniment odata cu activitatea noastra incercam sa ne facem noi prieteni, si de cele mai multe ori reusim!