Testimoniale
GO-Records
Slider

" O echipa cu adevărat profesionista, care ne-au îndrumat în memorabila zi din viata noastră, sa avem cele mai frumoase amintiri!!! Servicii de calitate superioara și speram sa colaboram și la următoarele evenimente fericite din viata noastră!! Recomand cu mare drag echipa GO-Records Studio ! "

# Sanghie ANAMARIA

" O echipa cu adevărat profesionista,care ne-au îndrumat în memorabila zi din viata noastră, sa avem cele mai frumoase amintiri!!! Servicii de calitate superioara și speram sa colaboram și la următoarele evenimente fericite din viata noastră!! Mireasa "Curcubeu" și mirele de "gasca", recomanda cu drag echipa GO-Records Studio !!! "

# Suzana P Nistor
("Mireasa Curcubeu")

" Mulțumim este cel mai potrivit cuvânt O echipa energica, plină de profesionalism pregătiți mereu pentru a surprinde cele mai emoționante momente pline de fericire si entuziasm. Atunci când întâlnești oamenii potriviți totul prinde contur. Va mulțumim frumos pentru promptitudine și devotament. "

# Alexandra S & Ionut R


"Multumim, GO-Records Studio! Este nevoie de o echipa de profesionisti ca voi pentru a surprinde perfect aceste amintiri frumoase! "# Simona & Andrei Danila

" Ocazia ce mi s-a oferit de a lucra in echipa a facut posibila nasterea unor proiecte de poveste! Profesionalismul, seriozitatea si promtitudinea si-au spus cuvantul la cote inalte in cadrul echipei!!! Good luck in the future! "

# Irina Andronache


" O echipa minunata de profesionisti , poze de calitate ,sunt super multumita de ei ii recomand cu mult drag !!! "

# Georgiana Yannis Marius

" Emoțiile noastre vor fi pastrate si in viitor datorita echipei GO-Records Studio. Va multumim, ne-am simtit minunat alaturi de voi! Profesionalism este cuvantul cheie! "

# Monalisa Gobeja


" EXTRAORDINARI !!! M-as marita in fiecare weekend numai sa va am la nunta. Ati fost "jos palaria". Felicitari si multumim ca ati acceptat sa facem nunta noastra mica, imensa! "

# Elena Cuibar Zaharescu

" Multumim frumos pt tot ! Suntem deosebit de multumiți de felul in care ne ați surpins unul din cele mai importante momente din viața noastră. calitatea materialului foto-video e ireproșabila , totul e suprins prin ochii nu a unui fotograf, ci a unui artist. Va pupam și sa ne vedem cu bine la botez, zic"

# Alina Gotca


Cea mai frumoasa nunta filmata si fotografiata de cea mai buna echipa ! Va multumim enorm pentru toata rabdarea care a-ti avut o cu noi si pentru cele mai frumoase amintiri!


# Petronela & Viorel Paduraru

"Multumim mult de tot! 😍😍 avem cele mai frumoase amintiri in fotografii si filmari 🤗😍!"

# Ancuta Balcan


"O echipa serioasa, plina de energie si binenteles cu servicii de calitate !! Multumim pentru tot !"

# Florentina & Danut Bejan

O echipa de adevarati profesionisti si niste oameni deosebiti. Nu ai cum sa regreti daca alegi GO-Records Studio pentru orice fel de eveniment. Multumim inca odata pentru tot si ne vedem la botez 😉


# Ionela & Lucian Apostol