Testimoniale
GO-Records
Slider

" Ocazia ce mi s-a oferit de a lucra in echipa a facut posibila nasterea unor proiecte de poveste! Profesionalismul, seriozitatea si promtitudinea si-au spus cuvantul la cote inalte in cadrul echipei!!! Good luck in the future! "

# Irina Andronache


" O echipa minunata de profesionisti , poze de calitate ,sunt super multumita de ei ii recomand cu mult drag !!! "

# Georgiana Yannis Marius

" Emoțiile noastre vor fi pastrate si in viitor datorita echipei GO-Records Studio. Va multumim, ne-am simtit minunat alaturi de voi! Profesionalism este cuvantul cheie! "

# Monalisa Gobeja


" EXTRAORDINARI !!! M-as marita in fiecare weekend numai sa va am la nunta. Ati fost "jos palaria". Felicitari si multumim ca ati acceptat sa facem nunta noastra mica, imensa! "

# Elena Cuibar Zaharescu

" Multumim frumos pt tot ! Suntem deosebit de multumiți de felul in care ne ați surpins unul din cele mai importante momente din viața noastră. calitatea materialului foto-video e ireproșabila , totul e suprins prin ochii nu a unui fotograf, ci a unui artist. Va pupam și sa ne vedem cu bine la botez, zic"

# Alina Gotca


Cea mai frumoasa nunta filmata si fotografiata de cea mai buna echipa ! Va multumim enorm pentru toata rabdarea care a-ti avut o cu noi si pentru cele mai frumoase amintiri!


# Petronela & Viorel Paduraru

"Multumim mult de tot! 😍😍 avem cele mai frumoase amintiri in fotografii si filmari 🤗😍!"

# Ancuta Balcan


"O echipa serioasa, plina de energie si binenteles cu servicii de calitate !! Multumim pentru tot !"

# Florentina & Danut Bejan

O echipa de adevarati profesionisti si niste oameni deosebiti. Nu ai cum sa regreti daca alegi GO-Records Studio pentru orice fel de eveniment. Multumim inca odata pentru tot si ne vedem la botez 😉


# Ionela & Lucian Apostol