dT9rEGo6c

Sunt unii care se opresc sa priveasca o poveste si altii care pretind ca o retraiesc… Alege cu inima si cu ochii !

 

Suntem o echipa de videografie de eveniment cu servicii complete, specializata in evenimente private, corporative si video de interes special.

Productia video este dificila si greu de gestionat, motiv pentru care chiar ne place. Lucram cu sarguinta pentru a ne asigura ca evenimentul se desfasoara fara probleme de la inceput pana la sfarsit.

De la conceptie la finalizare suntem alaturi de voi la fiecare pas astfel incat impreuna sa cream o poveste unica.

Nunta e planificarea unui vis. Locatia, florile, rochia, muzica… Dar cine decide cum trebuie sa arate filmul nuntii? Sa ai tehnica nu e deajuns. 

 

Realizam videografie de eveniment cu pasiune pentru crearea unor filme uimitor de frumoase, personalizate pentru clienții noștri. Abordam fiecare proiect cu ochi noi, concentrându-ne puternic pe originalitate, colaborare creativa si distractie!

De 14 ani suntem cautati de oameni care inteleg calitatea si filmul elegant. Ne mandrim cu videografia de eveniment creata de noi si intelegem pe deplin importanta evenimentului vostru.

Suntem intotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebări sau ingrijorari cu privire la evenimentul vostru.

Trebuie un povestitor ce are capacitatea sa se identifice cu emotiile si sa aiba curajul sa creeze povestea ca si cum ar fi a lui.

 

Credem ca fiecare sarbatoare a iubirii, a succesului si a mandriei merita sa fie pretuita si amintita pentru totdeauna. Este onoarea noastra sa surprindem in aceste ocazii momentele subtile si semnificative si sa le transformam in frumoasa ta poveste!

In imaginile noastre, surprindem oameni naturali, bucuria sincera, atmosfera vesela si rasul real in timp ce cei pe care ii iubesti sarbatoresc alaturi de tine acest moment al vietii.

Studioul nostru, printr-o viziune unica, va ofera filmele care va vor permite să retraiti acea zi intr-un mod magic.

De-a lungul timpului, prin experienta, colaborari si studiu indelungat, ne-am creat o identitate profesionala in videografia de eveniment recunoscuta si apreciata.

dT9rEGo6c

Adaugă aici textul pentru subtitlu